Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Pools og pooltilbehør

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 105

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Andre ser også på:

Vores store udvalg af pools - Alle pools!

Oppustelige pools, rammepools, babybassiner, store pools, små pools, pools med filterpumper, børnepools, familiepools og vandpaladser. Hvad er sjovere end at lege med vand på varme sommerdage? Og med en pool kan du køle af hjemme i din egen have eller på verandaen. At opmuntre børn til at lege udendørs er sjældent nemmere, end når det også involverer leg med vand. Giv børnene adgang til udendørs legetøj, poollegetøj, pools og vand, og du giver dem timevis af sjov, aktiv leg i sommervarmen. Og for et barn er temperaturen ikke så vigtig, det er sjældent for koldt til at bade! Vi har pools til børn, babybassiner til de mindste børn, oppustelige pools, pools med plads til voksne og større pools, hvor børn kan træne deres svømmefærdigheder.

Vi har et udvalg af pools fra kendte leverandører, der opfylder dine behov. Husk også at se vores store udvalg af pooludstyr og pooltilbehør, filterpumper, varmeelementer, underlagsmåtter, overtræk og rengøringsudstyr!

En pool og vandlegetøj er sjove tilføjelser og udvidelser til haven, og en fantastisk måde at bruge udendørsområdet på, når solen varmer. Når temperaturen stiger, er der få ting, der er bedre end at have et soppebassin, en oppustelig pool eller swimmingpool i haven eller på verandaen og fylde den med oppusteligt vandlegetøj og svømmeudstyr. Her finder du pools med plads til hele familien eller vennegruppen, eller små plaskebassiner til de mindste børn. Vi har alt, hvad du behøver til dovne, varme sommerdage i solen!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.