Baby Annabell pottetræningssæt til dukke - med potte, bleer, creme og servietter

Baby Annabell interaktive dukker og tilbehør

Med Baby Annabell er det rollespil som står i fokus, og børn elsker at lege forældre og baby med dukkerne, tøjet og tilbehøret fra Baby Annabell. Baby Annabell dukkerne er næsten som ægte babyer, med livagtige træk og funktioner. Dukkernes funktioner, tilbehør og detaljer gør dem til den perfekte ledsager for alle små dukkeforældre. Dukkeforældrene vil finde alt de har brug for i Baby Annabells verden, med det samme udstyr som babyer har, alt fra tøj, udstyr, tilbehør og møbler. Med naturtro funktioner og søde udtryk i ansigtet er denne baby alt dukkeofrældrene kan ønske sig.

Vores pris: 131,-
På lager
SKU
04218-110
   

Baby Annabell vil ikke have ble på mere, og vil meget gerne begynde at gå på toilettet, som de større børn gør. Med dette søde pottetræningssæt vil pottetræning ikke være et problemt. Den søde potte er formet som et lam, så Annabell vil føle sig tryg. Der medfølger også servietter, creme og 3 bleer. Så det er bare med at komme i gang med træningen!

Med små babyer er det vigtigt at være godt forberedt. Baby Annabell skal skiftes mange gange om dagen, og hun skal øve sig i at bruge potten. Heldigvis er potten formet som et får, så Annabell føler, at hun har en ven lige ved hånden. Der medfølger selvfølgelig også klude og creme, så hygiejnen er i top.

Indeholder:

  • Potte
  • 3 bleer
  • Servietter
  • Creme

Detaljer:

  • Passer til dukker på 43 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model703298
EAN4001167703298
MærkeBaby Annabell
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.