Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

BABY Born bleer 5-pak - passer til dukker 43 cm

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 57,-
På lager
SKU
04195-19
   

Din BABY Born dukke skal have skiftet ble og denne praktiske blepakke med 5 bleer sørger for at du altid er forberedt hvis din BABY Born trænger en ny ble. Bleerne passer til BABY Born dukker på ca. 43 cm (sælges separat), og gør dukkelegen mere autentisk.

Indeholder:

  • 5 BABY Born bleer

Detaljer:

  • Passer til dukker på ca. 43 cm
  • Alder: Fra 3 år

BEMÆRK: Dukke medfølger ikke

Produktdetaljer
Model826508
EAN4001167826508
MærkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.