BABY Born My cute horse - dukkehest med lyd og bevægelse - 38 cm

Lowest price at PriceRunner

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 361,-
På lager
SKU
04218-147
   

Baby Born My Cute Horse - Baby Born dukkens hest som vrinsker, bevæger sig og laver lyde når hovene rammer jorden.

Sig hej til BABY Borns søde bedsteven! BABY Born er den fødte dyreven og hesten er det perfekte tilbehør til din dukke. Når BABY Born er i stalden og gør sig klar til ridekonkurrance pynter hun sin pony med søde små knapper, og tager den lyserøde sadel og sele på hesten som også er dekoreret med knapper i forskellige farver. Den hvide manke og hale bliver også grundigt børstet. Når BABY Born er klar til at ride, kan hun sætte sig i sadlen og ride afsted på hesten.

Hesten ved også nøjagtigt hvad som skal ske, og ved at trykke på det højre øre vil den lave lyde og når du trykker på den venstre øre vil hesten begynde at bevæge sig. Hesten kan bedst lide at løbe på glatte overflader, og når den gør det kan man høre lyden af hovene som rammer jorden og glade hestelyde. For at få hesten til at stoppe trykker du på det venstre øre igen. 

Hesten vil tilbyde fortryllende underholdning til legetiden og du kan opleve uendelige eventyr sammen med BABY Born og denne magiske ven.

Indeholder:

  • BABY Born My Cute Horse - Hest
  • Sele
  • Sadel
  • Dekorative knapper

Detaljer:

  • Passer til dukker opp til 43 cm 
  • Mål: 38 cm (H)
  • Batteribehov: 3 AA batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke følger ikke med, sælges separat

Produktdetaljer
Model831168
EAN4001167831168
MærkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.