BABY Born Sister - interaktiv pigedukke med brunt hår og 6 funktioner - græder, drikker og kan bades - 43 cm

Lowest price at PriceRunner

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 327,-
På lager
SKU
04218-116
   

Baby Born Sister - en interaktiv brunette pigedukke på 43 cm, der kan græde, drikke og bade. I alt har hun 6 sjove funktioner!

Baby Born er fuldstændig fascineret af sin søsters lange brune hår og leger gerne frisør med det. Hun laver fletninger, sætter spænder i og tilføjer det ekstra hår med farve i, for at skabe mere liv til håret. Baby Borns søster sidder tålmodigt, når hun får ordnet sit hår, men hvis Baby Born trækker lidt hårdt i håret, kan hun begynde at græde rigtige dukketårer. Men det er først, når hun har drukket vand fra sin flaske. De to søstre elsker at svømme og plaske sammen, og ofte har de ikke lyst til at komme op af vandet igen. Baby Born søsterdukken bærer en sød pink top med knuder på ærmerne og en lilla nederdel med et asymetisk design. De stribede leggins matcher farverne på toppen.

Den bløde Baby Born søsterdukke har fleksible og bøjelige knæ og arme og er derfor nem at tage på og flytte rundt på. Dette giver hende mulighed for at sidde behageligt, men også stå helt alene. Selvom dette er storesøsteren til de andre Baby Born-dukker, kan de låne tøj af hinanden. De har nemlig allesammen den samme størrelse. Er det ikke genialt? Baby Borns søster kommer med 6 livlige funktioner, der inspirerer til rolleleg og fremmer fantasien.

Indeholder: 

  • BABY Born søster med brunt langt hår 
  • T-shirt
  • Nederdel
  • Leggings og sko
  • Hårpynt
  • Hårbørste 
  • Flaske
  • Venskabsbånd - til børn og dukke 

Detaljer: 

  • Mål: 43 cm (H)
  • Alder: fra 4 år 

BEMÆRK: Følg brugsanvisningens beskrivelser for badning og tørring af dukken. Det er vigtig at alt vand, inkluderet det på indsiden af dukken, får tid til at tørre helt op.

Produktdetaljer
Model831663
EAN4001167831663
MærkeBABY Born
831663 interaktiv søsterdukke fra baby born 831663 interaktiv søsterdukke fra baby born

Drikker

Baby Born Sister dukken drikker gerne vand fra sin flaske.

831663 baby born sister dukke med langt brunt hår til styling 831663 baby born sister dukke med langt brunt hår til styling

Red håret

Red og style dukkens lange, brune hår med børsten.

831663 badedukke fra baby born sister 831663 badedukke fra baby born sister

Bader

Sister-dukken elsker at bade! Bare husk at tørre dukken godt bagefter.

831663 dukke som kan græde ægte dukketårer fra baby born sister 831663 dukke som kan græde ægte dukketårer fra baby born sister

Græder

Søsterdukken græder ægte dukketårer når hun bliver ked af det.

831663 babydukke der kan stå helt selv fra baby born 831663 babydukke der kan stå helt selv fra baby born

Står selv

Den interaktive dukke kan stå helt selv på egne ben.

831663 baby born dukke med fleksible knæ 831663 baby born dukke med fleksible knæ

Fleksible knæ

Dukken har bøjelige knæ, for mere autentisk leg.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.