BABY Born Soft Touch interaktiv pigedukke med 7 funktioner - 36 cm

Lowest price at PriceRunner

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 316,-
På lager
SKU
04218-125
   

BABY Born Soft Touch Little Girl er den lille dukke på 36 cm med 7 funktioner, som passer til de mindste. Interaktiv dukker der græder, drikker og tisser.

BABY Born Soft Touch Little Girl er dukken med den bløde krop og smukke øjne, der får dit hjerte til at smelte. Dukken er velegnet til børn fra 2 år og inspirerer spændende rollespil og fantasifulde eventyr. Baby Born Soft Touch begynder at blive så stor nu og vil gerne drikke selv fra sin vandflaske, men med lidt hjælp fra sine dukkeforældre. Bagefter er det godt at have en lille lur, men når hun vågner op, kan det være en god ide at skifte bleen, for hun har sandsynligvis tisset lidt efter alt det vand, hun drak, inden hun sov.

Hun kan godt lide at prøve at tisse på sin potte, før bleen kommer på igen. Den lille pige er meget glad for sin tallerken og ske, når hun skal spise, og kan lide at prøve selv, men det er lidt svært. Derfor er det dejligt, at du kan hjælpe hende med det. Armene, benene og hovedet på Baby Born-dukken er bevægelige, og hvis hun ikke får det, hun vil have, kan hun også græde rigtige tårer.

Dukken leveres med 7 fantastiske funktioner, der alle fungerer helt uden batterier.

Indeholder:

  • BABY Born Soft Touch Little Girl - dukke 36 cm
  • Potte
  • Flaske
  • Tallerken og ske
  • Sut med snor
  • Ble
  • Fødselsattest

Detaljer:

  • Mål: (H) 36 cm
  • Alder: fra 2 år

BEMÆRK: Følg brugsanvisningens beskrivelser for badning og tørring af dukken. Det er vigtigt at alt vand, inkluderet det på indsiden af dukken, får tid til at tørre helt op.

Produktdetaljer
Model831960
EAN4001167831960
MærkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.