BABY Born Weather Duck Wardrobe - garderobeskab til dukke - med spejl og vejrudsigt

Lowest price at PriceRunner

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkerne fra Baby Born opfører sig som en baby, de græder, spiser, tisser og de har brug for omsorg. Baby Born dukker er interaktive dukker med en masse tilbehør som potte, flaske, bleer, tøj, mad og sut. Nogen Baby Born dukker kommer med et udvalg af dukketøj og dukke tilbehør inkluderet. Din Baby Born dukke kan også bades, komme med ud i sneen, pusles, sove eller tisse på potte. Og til dette har vi et stort udvalg af Baby Born tilbehør som badekar, interaktive badekar, puslebord, kælk og tøj. Dukkerne fra Baby born passer til børn fra 3 år og opefter.

Vores pris: 483,-
Udsolgt
SKU
06205-16

Det er altid dejligt at vide hvordan vejret bliver når man skal tage tøj på. Med denne garderobe med indebygget vejrudsigt ved BABY Born præcis hvad for noget tøj hun skal tage på. Drej anden på toppen af dette BABY Born Weather Duck garderobeskab for dagens vejrudsigt. Der findes ikke dårligt vejr, bare dårlige klæder - så på med tøjet!

Det hvide garderobeskab med lyserøde fronter har én side til at hænge tøj op, og den anden side har en hylle og to skuffer. Der findes også et spejl på den ene siden som kan foldes ud, så BABY Born kan se sig selv i spejlet før hun bestemmer sig.

Indeholder:

  • BABY Born Weather Duck Wardrobe – garderobeskab

Detaljer:

  • Mål: L32 x B23 x H45 cm
  • Farver: hvid, lyserød og gul
  • Passer til tøj til dukker op til 43 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
Model827987
EAN4001167827987
MærkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.