Baby Einstein Minitromme med perle-labyrint - med 21 instrumentlyde og 6 klassiske sange

Lowest price at PriceRunner

Baby Einstein - en verden af læring, musik og sjove venner til nysgerrige små børn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgerrige, og gennem legetøjet fra Baby Einstein kan forældre hjælpe og bidrage i udviklingen af barnets nysgerrighed og opdagelsestrang. Legetøjet fra Baby Einstein er inspireret af en TV-serie, hvor små børn blev introduceret for musik, historier, tal og sprog tilpasset dere niveau. Legetøjet har gennemtænkte funktioner som fremmer barnets udvikling. Udforsk Baby Einsteins verden af læring, musik og sjove venner!

Vores pris: 141,-
På lager
SKU
04234-10
   

Hjælp dit barn med at opdage musikken med Baby Einstein-minitrommen. Denne sjove tromme har 21 instrumentlyde, seks klassiske sange og en perle-labyrint med to ringe, der fremmer forståelsen af sammenhængen mellem årsag og virkning, samt fremmer barnets finmotoriske færdigheder. Minitrommen har 2 indstillinger: "Drum Play"-indstillingen og "Melody"-indstillingen. I "Drum Play"-indstillingen kan barnet med et enkelt tryk skabe et unik drum-fill, mens det i "Melody"-indstillingen kan spille med på seks klassiske sange.

  • Baby Einstein Minitromme med integreret bidelegetøj
  • 2 indstillinger: Drum Play og Melody
  • Med 21 instrumentlyde og 6 klassiske sange

Perle-labyrinten træner dit barns fingerfærdighed og finmotorik og beroliger samtidig ømme gummer ved tandfrembrud. Trommens farverige motiv af larven Cal, der spiller på trommer, er med til at understøtte den tidlige forståelse af farver, tal og former, og støtter dit barns musikalske opdagelser. Den lille, lette legetøjstromme med integreret bidelegetøj er nemt at holde og ryste og udfordrer små komponister i barnevognen, på farten eller ved solokoncerter derhjemme.

Indeholder:

  • Baby Einstein Minitromme

Detaljer:

  • Mål: ca. 13 x 3 x 12 cm (HxBxL)
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 mdr.
Produktdetaljer
ModelBE-13071
EAN074451130715
MærkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.