Baby Einstein musikinstrument med farverigt lys og lyd - 30 melodier og lyde

Lowest price at PriceRunner

Baby Einstein - en verden af læring, musik og sjove venner til nysgerrige små børn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgerrige, og gennem legetøjet fra Baby Einstein kan forældre hjælpe og bidrage i udviklingen af barnets nysgerrighed og opdagelsestrang. Legetøjet fra Baby Einstein er inspireret af en TV-serie, hvor små børn blev introduceret for musik, historier, tal og sprog tilpasset dere niveau. Legetøjet har gennemtænkte funktioner som fremmer barnets udvikling. Udforsk Baby Einsteins verden af læring, musik og sjove venner!

Vores pris: 192,-
På lager
SKU
07222-15
   

Dette musikinstrumentet fra Baby Einstein får babyer og småbørn til at danse og bevæge sig til mere end 30 melodier og lyde. Introducer den lille til en verden af musik, med et stort udvalg af sange i alt fra klassisk til pop. Aktivitetslegetøjet er nemt at tage med sig på tur, med stort håndtag, så I kan lave musikfyldte oplevelser med farverigt lysshow hvor som helst. 

Her stimuleres barnets finmotoriske færdigheder og sanser, mens de morer sig og danser til rytmerne - eller måske leger DJ ved at trykke på de store knapper.

Indeholder:

  • Baby Einstein musikinstrument

Detaljer:

  • Mål: ca. 22 x 6 x 13 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA (inkluderet)
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelBE-12042
EAN074451120426
MærkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.