Bakugan Evolutions Platinum Power Up Pack - True Metal Nillious actionfigur

Lowest price at PriceRunner

Bakugan figurer, BakuCores og spillekort

Du er den udvalgte som skal kæmpe for skæbnen til to verdener. Kraften er nu i dine hænder. Gær dig klar til BRAWL! Vær med i kampen med Bakugan. Slip Bakugans krafter fri når du møder dine venner i kamp i en verden af Battle planet - kun én af jer kan vinde!

Vores pris: 214,-
Få tilbage på lager
SKU
01226-28
   

Slip Platinum Bakugan Nillious og Nanogans kræfter løs, med Bakugan Evolutions Platinum Power Up Pack!

Denne pakke inkluderer 1 True Metal Bakugan Nillious, 2 Nanogans, 2 BakuCores og færdighedskort. Din Bakugan blev akkurat stærkere end nogensinde før, med denne kampforstærket Platinum Bakugan, lavet af ægte metal. Mærk vægten af kvalitet i dine hænder, når du rulle dem over BakuCores. Se din Bakugan åbne og forandre sig til en skræmmende skabning. Disse kæmper vil sørge for utrolig skade i kamp, som aldrig før.

Rul mod venner med Bakugan og gå efter sejr. For et overraskelsesangreb kan du tilkalde din Nanogan, for at styrke din Bakugan i kampen og overvinde din modstander. Nanogan kan sættes på en hvilken som helst Bakugan, for et kraftigt boost i kamp. Miks og match for at lave dine yndlings kombinationer og levér utrolig skade i kamp. Brug de medfølgende færdighedskort, for endnu flere måder at lege på og få bonusser.

Indeholder:

  • True Metal Bakugan - Nillious
  • 2 Nanogans
  • 2 BakuCores
  • 2 Færdighedskort

Detaljer:

  • Mål: ca. 16 x 23 x 6 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Model20135739
EAN778988430842
MærkeBakugan
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.