Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Barbie 2-i-1 ambulance og klinik - med lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Barbie-dukker, tøj til Barbie, dukkehuse, køretøjer og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 417,-
Udsolgt
SKU
09182-160

Pas på! Barbie til undsætning! Dette ambulancekøretøj kan forvandles til et lille sygehus udstyret med medicinsk tilbehør. Denne Barbie ambulance byder på en masse ekstra leg, og ændres hurtigt fra det ene til det andet. Slå sirenerne og lyset på, og tag med Barbie og hjælp patienterne når I kommer til ulykkesstedet.

Åben døren på bagsiden af køretøjet for at ændre ambulancen til en lægeklinik, der er hele 60 cm langt. Begge sider kan åbnes så man finder 3 områder at lege på, et disk hvor Barbie kan modtage patienter, et venteværelse med en lille gavebutik skjult bagved tv'et, og et undersøgelsesrum med røntgenmaskine og seng med hjul.

I dette legesæt medfølger der over 20 tilbehør der gør lege ekstra spændende!

Indeholder:

  • Barbie 2-i-1 ambulance og klinik
  • Patientseng
  • Gips og et par krykker
  • Stetoskop
  • Varer til gavebutikken
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Mål: 19 x 45,7 x 26,7 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukke medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
ModelFRM19
EAN887961628739
MærkeBarbie
Barbie 2i1 ambulance med lys og lyd - kan åbnes og laves til en klinik med venteværelse Barbie 2i1 ambulance med lys og lyd - kan åbnes og laves til en klinik med venteværelse

Tænd sirenen

Ambulance med lys og lyd, der aktiveres med et tryk på en knap.

Med et behandlingsbord kan du hjælpe patienterne for inspirerende historiefortælling Med et behandlingsbord kan du hjælpe patienterne for inspirerende historiefortælling

Patienten først

Inspirerende historiefortælling med behandlingsrum og venteværelse.

20+ tilbehør og udstyr inkluderet - alt kan være i ambulancen for nem opbevaring 20+ tilbehør og udstyr inkluderet - alt kan være i ambulancen for nem opbevaring

Professionel hjælp

Med 20+ lægeinspirerede tilbehør og udstyr inkluderet.

Barbie® Care Clinic Vehicle 60+ cm Barbie® Care Clinic Vehicle 60+ cm
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.