Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie 3-i-1 Dream Camper autocamper - pick-up bil, autocamper og båd - 60 tilbehør - 57 cm

Lowest price at PriceRunner

Barbie dukker, dukkehuse, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 688,-
På lager
SKU
07206-106
   

Lad børnene tage ud på en rejse på den åbne landevej med Barbie, ombord på denne Barbie 3-i-1 Dream Camper van, der kommer med 60 forskellige tilbehør.

Barbie kan rejse rundt i en fuldt møbleret autocamper, som nemt kan omdannes til en pick-up bil, eller som giver hende mulighed for at begive sig ud på den nærmeste sø med båden, der også er inkluderet i dette 3i1 legesæt

Børn kan tage med Barbie på en campingtur! Når hun har fundet det perfekte sted at slå lejr, skal hun bare slappe af og nyde landskabet. Måske hun skal ud på en lille køretur før middag? Husdelen kan afmonteres for at forvandle den til en sej bil, hvor der er plads til fire dukker. Lad barnet kigge under bagsædet i bilen for at finde en båd, der er perfekt at fiske i, og bagefter kan Barbie og hendes veninder grille fangsten og tilberede et lækkert måltid. Når Barbie er klar til at slå lejr, kan sidepanelerne åbnes for at forvandle bilen til en hyggelig campignplads. Her kan dukkerne spise, sove og lege.

Autocamperen har alt hvad der skal til for en hyggelig campingtur, med pool, køkken, stue og badeværelse med bruser og toilet. Barbie-dukken (sælges separat) vil føle sig hjemme her. Efter en lang dag med masser af udflugter kan dukke lægge sig til at sove på taget med loftsengen og se på stjernerne. Når dukkerne er klar til nye eventyr, kan alt pakkes tilbage i bilen, og hun er klar til at køre videre.

 • 3-i-1 Camper: autocamper, pick-up bil og båd
 • Tag husdelen af for at få en sej bil med plads til 4
 • Løft taget op for at få en hems med senge
 • Åben siderne på at få tilgang til soveværelse og køkken
 • 5 opholdsrum med 360 graders leg

Indeholder:

 • Barbie Dream Camper 3-i-1 autocamper
 • Bil
 • Båd
 • Bassin
 • Køkken-ø med vask, køleskab og ovn med kogeplade
 • Badeværelse med toilet og bruser
 • Bord-bænkesæt
 • Grill
 • Sengetøj
 • Og meget mere

Detaljer:

 • Mål: 57 x 22 x 29 cm (LxBxH)
 • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukker medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
ModelGHL93
EAN887961796865
MærkeBarbie

Opdag

Udforsk livet ude i pickup-bilen.

Fisk

Tag fiskeudstyr med på fisketur i båden.

Bad

Fyld bassinet med vand og slap af.

Lev

Flere opholdsområder giver plads til hele vennegruppen.

Lav mad og minder

Skab gode camping-minder med køkken og ildsted.

Hurtig oprydning

Ryddes let op - pak sammen til næste eventyr.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.