Barbie Dreamtopia Brush 'n Sparkle Unicorn - magisk enhjørning med lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Barbie dukker, dukkehuse, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 335,-
Udsolgt
SKU
05195-171

Denne enhjørningshest fra Barbie Dreamtopia gør legen endnu sjovere. Børst manken på Brush 'n Sparkle-enhjørningen for at aktivere magisk farvespil og lyde!

Når du friserer den lange, lyderøde manke med den magiske børste, vil enhjørningen spille 4 forskellige lyde, og den vil lyse op. En af lydsekvenserne har endda Barbie Dreamtopias temasang. Enhjørningens manke kan børstes igen og igen og lyd og lys vil spille igen, der er også en knap der kan trykkes på for at få lyd og lys. Så sjovt! Enhjørningen er hvid med stjerner i forskellige farver og har en lang og lyserød manke. Med Barbie Dreamtopia Brush 'n Sparkle Unicorn - magisk enhjørning kan eventyret begynde!

Indeholder:

  • Barbie Dreamtopia Brush`n Sparkle Unicorn - magisk enhjørning

Detaljer:

  • Mål: ca. 33 x 8 x 34 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelGFH60
EAN887961762396
MærkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.