Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Barbie Dreamtopia Prinsesse - dukke med diamantkjole

Lowest price at PriceRunner

Barbie-dukker, tøj til Barbie, dukkehuse, køretøjer og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 119,-
Udsolgt
SKU
05205-102

Skab glitrende fortællinger med denne Prinsesse-dukke fra Barbie Dreamtopia! Barbie-dukken har en smuk, lyserød og blå kjole på, med diamantprint på nederdelen. Hun har mørkt hår med lyserøde striber og en smuk, lilla tiara.

Barbie Dreamtopia Prinsesser er klædt på til enhver kongelig anledning eller eventyr i tøj med et aftageligt skørt, smukke tiaraer og matchende sko. Hver Barbie Dreamtopia Prinsesse dukke er inspireret af sit hjemland - vælg mellem Barbie dukker som repræsenterer regnbuen, slik, stjerner eller glitrende bjerge. Samle alle Barbie Dreamtopia Prinsesse dukker og tilbehør og lad dine drømme flyve afsted!

Indeholder:

  • Barbie Dreamtopia Prinsesse-dukke
  • Nederdel
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelGJK15
EAN887961813067
MærkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.