Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Barbie Dreamtopia Prinsesse - dukke med lilla kjole

Lowest price at PriceRunner

Barbie dukker, dukkehuse, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 183,-
Udsolgt
SKU
05195-170

Med denne smukke prinsessedukke fra Barbie Dreamtopia kan børn skabe smukke eventyr! Barbie-dukken er klædt i en lys lilla glitrende kjole med funklende detaljer på nederdelen. Hun har brunt hår med svage lilla striber i, samt en yndig lilla tiara.

Barbie Dreamtopias prinsesser er klædt på til enhver kongelig lejlighed eller eventyr i outfits med aftagelige nederdele, smukke tiaraer og matchende sko. Hver Barbie-dukke er inspireret af sit hjemland - vælg mellem Barbie-dukker, der repræsenterer regnbuen, slik eller funklende bjerge. Børn kan saml alle Barbie Dreamtopias dukker og tilbehør og lade deres drømme flyve.

Indeholder:

  • Barbie Dreamtopia Prinsesse-dukke
  • Nederdel
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelFXT15
EAN887961698923
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.