Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Barbie Fashionistas Ultimate Closet - tøjskab med bøjler

Lowest price at PriceRunner

Barbie-dukker, tøj til Barbie, dukkehuse, køretøjer og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 168,-
Udsolgt
SKU
06195-223

Barbie elsker tøj og har brug for et sted til alle hendes outfits. Denne fantastiske Ultimate Closet garderobe fra Barbie Fashionistas har plads til flere outfits, samt mange accessories på hylderne. Garderobeskabet kommer med 6 bøjler, og lågerne på det lyserøde tøjskab er gennemsigtige, så du kan se indholdet udefra. Bagvæggene i skabet har illusionen af en allerede fuld garderobe, fordi alle ved, at Barbie er en rigtig fashionista! Fyld den op med fantastiske outfits og tilbehør (sælges separat) til din Barbie-dukke (sælges separat) og lad legen begynder! Den smarte garderobe kan nemt lukkes og transporteres ved hjælp af håndtaget i toppen.

Indeholder:

  • Barbie Fashionistas Ultimate Closet tøjskab
  • 6 bøjler

Detaljer:

  • Mål: 32 x 9 x 34 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Tøj, tilbehør og dukke medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
ModelGBK11
EAN887961716443
MærkeBarbie
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.