Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Barbie Malibu house - bærbart dukkehus med 2 etager, 25 møbler og tilbehør

Lowest price at PriceRunner

Barbie-dukker, tøj til Barbie, dukkehuse, køretøjer og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 697,-
På lager
SKU
09192-4
   

Dette bærbare Barbie Malibu dukkehus opmuntrer til fantasifuld rolleleg, hvor børn kan skabe sine helt egne historier sammen med Barbie. Dukkeshuset åbnes og består af 2 etager med flere forskellige legeområder, og mange sjove funktioner. Stuen kan ændres til en hjemmebiograf, i køkkenet dukker der en smoothie-bar op og der er plads til overnattende gæster i køjesengen.

Du finder også klassiske funktioner som bad med toilet, vask, bruser og låget på toilettet virker. Køleskab og ovn i køkkenet, og udenfor finder du en grill som sidder på hegnet. Der medfølger også ekstra møbler som bord og stol, og mindre dele som tallerkner og spil. Noget af tilbehøret kommer med praktiske håndtag, som gør at dukker kan holde det selv, eller plug and play-funktion som gør det enkelt at rydde op og tage det med sig.

Hus med to etager:

  • 6 rum
  • Elementer som nemt kan ændres
  • 25 møbler og tilbehør

Indeholder:

  • Barbie Malibu dukkehus
  • Møbler som bord, stole, sofa
  • Tilbehør som tallerkner, hårtørrer, børste
  • Og meget mere

Detaljer: 

  • Mål: 91,4 x 41,9 x 68,6 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukker medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
ModelFXG57
EAN0887961690774
MærkeBarbie
Husets tag kan laves om til en køjeseng for sovepladser til 4 dukker (sælges separat) Husets tag kan laves om til en køjeseng for sovepladser til 4 dukker (sælges separat)

Pyjamasparty

Taget kan laves om til en køjeseng for sovepladser til 4 dukker.

Stuen har en væg der kan drejes og laves om til et underholdningsrum Stuen har en væg der kan drejes og laves om til et underholdningsrum

Filmaften

Vend væggen i stuen for at lave om til underholdningsrum.

Nyd en synd smoothie enten inde eller udenfor Nyd en synd smoothie enten inde eller udenfor

Juicebar

Tag til juicebaren for sunde drikke ude eller inde.

Afslør bruseren og nyd en pedicure på spa Afslør bruseren og nyd en pedicure på spa

Spatid

Nyd en pedicure i spa-afdelingen.

25+ dele inkluderet som du kan udforske og bruge til historiefortælling og leg 25+ dele inkluderet som du kan udforske og bruge til historiefortælling og leg

25+ dele

Sortér og udforsk design og historiefortælling.

Huset foldes nemt sammen, med plads til alt indhold for praktisk opbevaring Huset foldes nemt sammen, med plads til alt indhold for praktisk opbevaring

Pak sammen

Kan nemt ryddes væk - alt tilbehør kan opbevares inde i huset.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.