Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Barbie Malibu Townhouse dukkehus - 3 etager med møbler og tilbehør - 90 cm

Lowest price at PriceRunner

Barbie-dukker, tøj til Barbie, dukkehuse, køretøjer og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehuse er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie dukker i mange forskellige varianter, Barbie tøj, Barbie dukkehuse, Barbie bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehuse kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med pool, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 870,-
Udsolgt
SKU
22309

Med sine tre etager og 4 møblerede værelser kommer Barbie Malibu Townhouse dukkehueset med uendelige legemuligheder.

Fold dukkehuset ud og leg i 4 separate rum og loungeområde på taget. Dette plastik dukkehus er komplet med realistiske detaljer og smarte løsninger. Store møbler og moderne tilbehør inspirerer til kreativ og fantasifuld leg. Huset kan nemt foldes sammen, med tilbehøret indeni, så det er nemt at rydde væk og fylder ikke så meget når det skal opbevares.

I stueetagen finder du køkken og stue, og på første etage finder du badeværelse og soveværelse med skabe til Barbies outfits. Øvert finder du en lækker tagterrasse, som Barbie og hendes venner kan slappe af på (dukker sælges separat). Flyt mellem etagerne ved hjælp af elevatoren.

  • 4 separate rum + tagterrasse
  • Fold taget ud for tagterrasse
  • Manuel elevator
  • Møbleret
  • Sammenklappeligt

Indeholder:

  • Barbie Malibu Townhouse
  • Møbler

Detaljer:

  • Mål: ca. 20 x 60 x 90 cm
  • Alder: fra 3 år

BEMÆRK: Dukker medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
ModelDLY32
EAN887961272079
MærkeBarbie
dly32 townhouse med stort køkken dly32 townhouse med stort køkken

Køkken

Dæk bordet med en lækker morgenmad, og få en god start på dagen.

dly32 dukkehus med tagterrasse dly32 dukkehus med tagterrasse

Tagterrasse

Nyd solen i godt selskab, og med en kold drink på tagterrassen.

dly32 barbiehus med stort bad dly32 barbiehus med stort bad

Bad

Tag et dejligt bad efter en lang dag, eller gør dig klar til dagen på det luksuriøse bad.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.