Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Barbie Ultimate Closet - tøjskab og Barbie dukke med 15 tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, biler og tilbehør

Fra hun blev lanceret i 1959 har Barbie ladet børn få muligheden for at drømme sig væk og være hvem eller hvad som helst. Barbie er dukken som kan gøre alt, som kan gå ind i alle roller, og som mestrer de fleste opgaver og udfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, tøj, tilbehør, udstyr og dukkehus er legemulighederne uendelige. Udforsk Barbies verden, og skab dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange forskellige varianter, Barbie-tøj, Barbie-dukkehus, Barbie-bil, Barbies venner og kæledyr, og Barbie-tilbehør. Der findes en Barbie til en hver anledning!

Den populære Barbie-dukke kommer i flere forskellige varianter, med utallige muligheder når det kommer til hårfarve, udseende og tilbehør. Den klassiske Barbie-dukke som blev lanceret i 1959 er 29 cm høj og kommer med bevægelige led. Barbie-dukken giver timesvis med leg og rolleleg til alle små Barbie fans. Med et stort udvalg af tøj, tilbehør, køretøj, dukkehus og andet er det kun fantasien som sætter grænser for legen.

Barbie biler og køretøjer lader din Barbie-dukke tage ud på nye eventyr, alene eller sammen med sine venner, og du kan komme med. Barbie biler, campers og køretøjer har mange detaljer med spændende muligheder og du kan se at det er Barbie selv som har godkendt designet. Barbies biler og køretøjer er fyldt med tilbehør, funktionelitet og legemuligheder.

Barbies dukkehus kommer i mange forskellige varianter og størrelser, en etasje, tre etager, med elevator, med bassin, med møbler i alle rum, med garage til Barbies bil, og med ekstra legesæt, møbelsæt og udstyr kan du skabe din helt egen stil med Barbie.

Vores pris: 216,-
På lager
SKU
06195-217
   

Barbie har brug for en plads til alt sit tøj og dette tøjskab er perfekt til opbevaring. Det lyserøde skab har en hank på toppen, så det er enkelt at bære med sig til nye pladser. Det har dobbelt dører med glas og der er plads til din Barbie dukke indeni skabet, når du skal have det med på farten.

Skabet består af hyller og ophæng. Hvis du mangler noget at fylde skabet med kan du ånde lettet op, dette legesæt kommer nemlig med indhold. Kjoler, bøjler, sko, smykker, tasker og meget mere er inkluderet. Der medfølger også en Barbie dukke med langt, lyst hår, der har et sødt, blådt jumpsuit på med blomster på.

Indeholder:

  • 1 Barbie Ultimate tøjskab
  • 1 Barbie dukke
  • 2 kjoler
  • 3 par sko
  • 2 smykker
  • 6 bøjler
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål skab: 32 x 9 x 34 cm (LxBxH)
  • Mål dukke: 29 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelGBK12
EAN887961716450
MærkeBarbie
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.