Batman Pop-Up legetelt - Batmobile - 65 x 60 x 103 cm

Lowest price at PriceRunner

Batman legetøj og udklædning

Batman tager kampen op mod skurke og onde kræfter i Gotham City. Til forskel fra andre superhelte har Batman ikke superkræfter, men benytter sig af sin intellekt, medhjælpere, kampsport-kunskaber, videnskab og teknologi. Nu kan du også være en del af Batmans verden med Batman-figurer, Batman legesæt, Batman-kostymer, Batman våben og tilbehør til Batman. Tag med Batman, skjult i nattens dystre mørke, mens han bekæmper sine fjender i Gotham City.

Vores pris: 261,-
På lager
SKU
08217-22
   

Tag med Batman på en dag fyldt med fart og eventyr i det flotte Batmobil-telt! Dette pop-up legetelt til børn er genialt for alle små Batman-fans, og kan bruges på både indendørs og udendørs eventyr.

Dette seje telt har en praktisk dør som kan rulles op og et tag som man kan kigge gennem, så man nemt og realistisk kan lege at man kører Batmobilen og redder dagen. Teltet er hurtigt at sætte op, da det popper op af sig selv, og så er det nemt at slå fladt sammen og opbevare uden at det tager for meget plads. Slå teltet op og vær klar til sjov. Pop det op i haven eller i et rum med god plads, og du er garanteret Batman-sjov!

Indeholder:

  • 1 Batman Pop-Up Legetelt

Detaljer:

  • Mål: 65 x 60 x 103 cm (HxBxL)
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Model13180
EAN630996131800
MærkeBatman
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.