Bright Starts Huggin' Lights Lion - musiklegetøj med lys og forskellige teksturer

Lowest price at PriceRunner

Bright Starts har den lykkeligste mission i verden - skabe latter og glæde for de mindste børn!

Bright Starts tror på at den største glæde forældre og børn kan have er tiden de tilbringer sammen gennem leg, sang eller hyggestunde. Børn lader sig ikke påvirke af gårsdagen eller morgendagen, men de er til stedet i øjeblikket, og med små overraskelser som kan opstå møder man latter og uforglemmelige øjeblikke. Gennem sjove lyde, former, farver og funktioner, som børn elsker, bliver børn udfordret og det bidrager til barnets udvikling.

Vores pris: 125,-
På lager
SKU
04234-18
   

Denne farverige lysende løve til nyfødte fra Bright Starts har sjove funktioner og glade farver. Den er med til at fremme udviklingen af din babys motoriske færdigheder, idet den motiverer barnet til at række ud efter legetøjet, trække i det samt puffe til det. Når babyen giver sin junglevens mave et kram, afspiller løven 13 forskellige melodier og lyser op. Sikken stor overraskelse for de små!

Løvebamsen med de bløde materialer og det søde smil vil følge dig og din baby overalt og opmuntre din baby til selvstændig leg og udforskning af legetøjet. Løven er lille nok til at passe i enhver pusletaske, og med den medfølgende ring kan du nemt fastgøre løven på babyliften eller klapvognen. På denne måde er en masse sjov og læring altid i nærheden.

Indeholder:

  • Bright Starts Huggin' Lights Løve - musiklegetøj

Detaljer:

  • Mål: ca. 17,5 x 32,5 x 7 cm
  • Batteribehov: 2 x AA-batterier (inkluderet)
  • Kan tørres af med en fugtig klud
  • Alder: fra 0 mdr.
Produktdetaljer
ModelBS-12952
EAN074451129528
MærkeBright Starts
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.