Bruder Claas Axion 950 traktor med kæder og snefræser - 03017

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 537,-
Udsolgt
SKU
18297

Denne detaljerede Claas Axion 950 traktor fra Bruder er udstyret med både kæder på dækkene og snefræser, samt dører der kan åbnes, aftagelige hjul og ratforlænger.

Vær forberedt på vinter og sne med denne naturtro traktor fra Bruder. Den nyudviklede Claas Axion 950 kommer med omfattende innovationer, når det kommer til funktion, brugervenlighed og ydeevne. Kombinationen af Bruders kæder for ekstra godt greb på is og sne, og snefræseren, der kan justeres i højden, gør at selv store mængder sne bliver ryddet legende væk fra vejen. Førerhuset er i fuldglas (polycarbonat), og det er muligt at åbne både døre og kølerhjelm for mere realistisk leg. Traktoren kan styres udefra ved hjælp af ratforlængeren, og snefræseren kan fastgøres både foran og bagpå traktoren efter ønske.

 • Aftagelige hjul
 • Kølerhjelm og døre kan åbnes
 • Styres med ratforlænger
 • Fæster foran og bagpå
 • Snefræseren roterer ved hjælp af et friktionshjul
 • Justerbar høje med lås på snefræseren

Indeholder:

 • Bruder Claas Axion 950 traktor
 • Aftagelig snefræser
 • Aftagelige kæder
 • Ratforlænger

Detaljer:

 • Mål: ca. 48 x 18 x 21 cm
 • Skala: 1:16
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model03017
EAN4001702030179
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.