Bruder Scania R-Series Brandbil med teleskopstige og kurv - lyd og lys - 03590

Lowest price at PriceRunner

Bruder biler, traktorer, anlægsmaskiner og skovbrugsmaskiner

Gravemaskiner, lastbiler, gaffeltrucks, bulldozere og meget mere. De utrolig populære byg- og anlægsmaskiner fra Bruder er legetøj af høj kvalitet produceret af den tyske legetøjsproducent, som er kendt for sine detaljer og virkelighedstro legebiler og køretøjer. Byggepladsen har aldrig set mere ægte ud, og med biler og køretøjer fra Bruder kan du være sikker på at udstyret aldrig svigter og at arbejdet bliver gjort!

De mest ikoniske traktor-modeller fra John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas og mange flere er lavet af det tyske kvalitetsmærke BRUDER. Bruder laver virkelighedstro og detaljerede traktorer, anhængere, plove, harver, mejetærskere, traktorer med anhængere og meget mere.Skovarbejderen må holde orden og have kontrol på alt udstyret når man skal i gang med dagens arbejdsopgaver. Der må holdes orden i skoven, der må hugges og trimmes, og alt må gøres på en sikker måde. Med skovmaskiner, tømmerbiler og arbejdsbiler fra Bruder kan små skovarbejdere starte på dagens eventyr, og være sikre på at udstyret aldrig svigter.

Alle køretøjer fra Bruder er miniaturer af ægte, store anlægsmaskiner som gør rollelegen mere realistisk. Bruder producerer biler og køretøjer som varer i generationer. De er en af verdens førende producenter af legebiler og køretøjer, og deres filosofi er at leg er en fin måde for børn at lære, vokse og opleve verden rundtom dem.

I næsten 100 år har Bruder produceret biler og køretøjer af høj kvalitet - med udgangspunkt, detaljer og design fra de ægte, store køretøjer. Hos Bruder finder du traktorer, lastblier, gravemaskiner, kranbiler og skralde biler, alle med udgangspunkt i originalen fra Mercedes Benz, MAN, Scania, John Deere, New Holland, Claas, Land Rover, Jeep, CAT og mange flere. Fra Bruder finder du biler og køretøjer af høj kvalitet, med realistiske detaljer. Køretøjer som får gjort arbejdet. Bruder biler, køretøjer, anlægsmaskiner, traktorer og udrykningskøretøj er robuste, de tåler en del, og kan bruges både indendørs og udendørs.

Når kvalitet og sikkerhed er vigtigst, så vælger du Bruder til dine børn.

Vores pris: 724,-
Udsolgt
SKU
3241

Meld dig ind i brandvæsenet og udlev rollen som brandmand med denne brandbil. Bruder Scania R-Series brandbilen har en drejelig stige med en redningskurv, der kan flyttes ud ved hjælp af et håndhjul og justeres i højden, og en vandslange med fuldt fungerende dyse. Vandslangen kan rulles sammen eller fastgøres til kurven. Brandbilen har døre, der kan åbnes, sidespejle, der kan foldes ind, indbygget vandtank, der er let at fylde, fire støtteben, der kan trækkes ud og et stort opbevaringsrum til værktøj. Førerhuset har to sæder, og der er et ekstra sæde til en bworld-figur på stigen (sælges separat). Brandbilen har lys- og lydfunktioner som horn, motorlyd, blåt lys og sirene.

 • Med døre der kan åbnes og lukkes
 • Sidepejlene kan foldes ind og ud
 • Brandstigen kan drejes, og har en redningskurv
 • Med vandslange med fuldt fungerende dyse, samt indbygget vandtank
 • Med 4 støtteben for bedre stabilitet
 • Brandbilen har lys- og lydfunktioner som horn, motorlyd, blåt lys og sirene

Indeholder:

 • Bruder Scania R-series Brandbil 03590

Detaljer:

 • Mål: ca. 59 x 20 x 26,5 cm
 • Skala: 1:16
 • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (inkluderet)
 • Materiale: plastik (ABS)
 • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model03590
EAN4001702035907
MærkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.