Carrera FIRST Disney-Pixar Cars - Lynet McQueen 1:50 bil til bilbane

Lowest price at PriceRunner

Carrera RC-legetøj - biler, bilbaner og køretøj

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC. Biler, fjernstyrede bilbaner, helikopter og quadcopter - oplev spænding med ægte bilkøring i dit eget hjem. Carrera giver dig spændende leg, som kræver færdigheder som håndterer fart og hurtige afgørelser. Bilerne fra Carrera er underlagt de samme fysiske love som racerbiler og sportsbiler af fuld størrelse. Der er ingen øvre aldersgrænse for leg med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tværs af generationer i flere årtier.

Generationer med forældre og børn elsker fortsat konkurrence med højt pres og spændende kørsel. Utallige produktinnovationer og nyudvikling sikrer at hvert Carrera-løb bliver en mindeværdig anledning.

Vores pris: 118,-
På lager
SKU
02226-80
   

Sammen med Disney-Pixar helten Lynet McQueen kan børn fra 3 år nyde timevis af sjov. Uanset om du vil tilføje et udvalg af ekstra biler til din Carrera First bilbane, eller du vil have en reservebil, vil denne 1:50 være lige til højrebenet. Oplev glæden ved at køre med Lightning McQueen!

Carrera First tilbyder børnevenlige bilbaner, der passer til børn fra 3 år og opefter. Introducerer barnet til sjov bilbaneleg med autoriserede bilbaner, der taler til barnet, og ergonomisk regulerede fjernbetjeninger specielt designet til små børns hænder.

Indeholder:

  • Carrera First bil til bilbane - Lightning McQueen

Detaljer:

  • Målestok: 1:50 skala
  • Kompatibel med Carrera FIRST bilbaner
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model20065010
EAN4007486650107
MærkeCarrera
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.