Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Clementoni Action and Reaction trampolin og tragt - udvidelse til kuglebane

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 64,-
På lager
SKU
09195-80
   

En spændende udvidelse til din Action and Reaction kuglebane! Lav endnu mere spektakulære kuglebaner med denne trampolin og tragt, og ha det sjovt med en bane som ingen har set magen til! Byggesættet består af 9 komponenter og passer til alle Action og Reaction byggesæt fra Clementoni (sælges separat).

Byg dit eget sporsystem med forskellige elementer og oplev hvordan tyngdekraften virker. De medfølgende instruktioner gør det enkelt for dig at starte, og snart kan du lave din helt egen kuglebane!

Indeholder:

  • 1 Clementoni Action and Reaction trampolin og tragt - udvidelse

Detaljer:

  • Passer til andre byggesæt fra Action and Reaction (sælges separat)
  • Antal dele: 9
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model19116
EAN8005125191161
MærkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.