Clementoni Baby Octo-Park Water Friends - sjov Blæksprutte - badelegetøj

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 162,-
Udsolgt
SKU
05217-23

Denne Octo-Park blæksprutte fra Clementoni elsker at bade, og er et sjovt badelegetøj til de mindste. Ved at bruge blækspruttens hovedtørklæde som en vandøse til at fylde legetøjet med vand, vågner de andre karakterer til live.

Den grønne skildpadde begynder at bevæge på benene, ligesom den svømmer lystig afsted i vandet. Den gule fisk begynder at svømme stille omkring ved hjælp af tandhjulene, og krabben stikker hovedet ud af den røde skal, med et overrasket udtryk for at hilse på. Legetøjet kan nemt sættes fast til badekaret ved hjælp af sugekopper, så barnet let kan lege med det farverige blækspruttelegetøj mens den bader.

Indeholder:

  • 1 Blæksprutte badelegetøj med sugekopper

Detaljer:

  • Sættes fast til badekaret med sugekopper
  • Bevægelser aktiveres af vand
  • Alder: fra 6 mdr.
Produktdetaljer
Model17458
EAN8005125174584
MærkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.