Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Clementoni Crazy Chic - Hairstyle Lab - style håret med hårkridt og glitter

Lowest price at PriceRunner

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 261,-
På lager
SKU
09195-87
   

Clementoni Crazy Chic - Hairstyle Lab vil give dig trendy hår med seje farver. Skønhedssalonen har et stort spejl, en hårfarvepalet med kridt og en sej glittergelé til håret. Der medfølger også spænder og tilbehør, så du kan style dit hår i uendeligt mange frisurer og stile.

Brug pindene på skønhedssalonen til at lave dine egne sløjfer og spænder. Placer en af farvepaletterne i glattehjernet og træk håret igennem. Så sjovt. Du kan lave striber i dit hår, helt uden at det er permanent. Hent app'en Crazy Chic (gratis), for at få sjove og stilfulde tips og tricks til din hårstyling.

Indeholder:

  • 1 Clementoni Crazy Chic Hairtyle lab
  • 1 glattejern til hårfarve
  • Hårfarvepaletter
  • Glitter
  • Spænder
  • Og meget mere

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Farven i hårpaletterne går af i vask

Produktdetaljer
Model78420
EAN8005125784202
MærkeClementoni
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.