Clementoni Science and Play Robotics - mekanisk skorpion-robot byggesæt

Lowest price at PriceRunner

Clementoni - kreative legetøj til børn

Leg skal være sjovt, og blandt produkterne fra Clementoni finder du legetøj som opmuntrer til kreativitet, lidenskab og øje for detaljer. Hobbysæt, videnskabssæt, kreative sæt, puslespil, spil, legetøj som børn lærer af, babylegetøj med lyde og lys, er bare nogen af de områder det store udvalg fra Clementoni omfavner. Legetøj fra Clementoni skal udfordre barnet og lære dem noget nyt, mens de vokser!

Vores pris: 268,-
På lager
SKU
06226-103
   

Byg og programmer din helt egen skorpion-robot med Clementoni Science & Play. Styr robottens bevægelser via appen, eller klap i hænderne for at se den reaktioner.

Fra biomekanik og naturvidenskab giver Clementoni Science & Play her et koncept bestående af fleksible konstruktioner, der giver dig mulighed for at skabe en utrolig mekanisk skorpion. Sættet består af mere end 150 komponenter til at bygge en brugbar og manipulerbar skorpion-model, takket være de unikke og fleksible stænger, der giver dig mulighed for at gengive realistiske bevægelser. Klap i hænderne og se skorpionen reagere med forskellige bevægelser fra tid til anden, men pas på at den ikke bliver vred og angriber dig!

Fleksible stænger, eksklusivt patent - udnyt naturens bevægelseslove med STEM-baserede sæt fra Clementoni for at gengive levende væseners bevægelser. Takket være sensoren og den gratis app, der kan downloades, kan du opdage robotik, mekanik og elektronik på en sjov måde - og lære grundlæggende programmering på samme tid! Gennem appen kan du vælge at programmere din robot gennem en række sekvenser, eller styre den i fri tilstand.

Indeholder:

  • Clementoni Science and Play byggesæt - mekanisk skorpion

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 x 6 x 19 cm
  • Sprog: nordisk
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model78811
EAN8005125788118
MærkeClementoni
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.