Cool Maker inkFLUENCER Click N Color - tus-sæt med 32 klikfarver - som det ses på TikTok

Lowest price at PriceRunner

Cool Maker - kreative sæt og hobbylegetøj til børn

Du elsker at finde på nye ting, være kreativ og skabe. Når du ser noget du kan lide, tænker du dig frem til måder du kan forbedre eller skabe din egen version. Du er en Cool Maker! Med de kreative sæt fra Cool Maker har du alt du behøver for at skabe uendeligt mange design og varianter. Lær færdigheder som at sy, bage, style hår og lægge make-up ved hjælp af Cool Maker hobbysæt. Ved hjælp af instruktioner, tilbehør og din egen kreativitet kan du lave fantastiske kreationer.

Vores pris: 208,-
Få tilbage på lager
SKU
05217-62
   

Cool Maker tus-sæt med klikfarver - tus-æske med 32 forskellige farver!

Kreative inkFLUENCER tusser i en kasse som den, der ses på TikTok med WeWearCute piger! Denne tus-æske indeholder 32 farver, som du kan bruge ved blot at klikke på farvetiperne på en af ​​de to inkluderede penne. Farven sort kommer i 3 forskellige tus bredder, så du nemt kan tegne dit kunstværk med den rigtige tykkelse på linjerne.

For at farve med en farve skal du blot trykke pennen ned på den ønskede farve, indtil du hører et klik. Så let! For at skifte farve skal du placere den farvetip, du lige har brugt tilbage, og trykke på knappen øverst på pennen. Vent med at frigive farven, indtil den er tilbage i farveboksen, så farvetippen ikke springer til det forkerte sted. Klik på den ønskede farve og frigør din kreativitet!

Indeholder:

  • 1 Opbevaringsboks
  • 32 farve tippe
  • 2 penne
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 30 x 30 cm
  • Som det ses på TikTok
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Model6063603
EAN778988414989
MærkeCool Maker
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.