Cool Maker Popstyle Bracelet Maker DIY hobbysæt med udstyr til 10 perlearmbånd - 170 perler

Lowest price at PriceRunner

Cool Maker - kreative sæt og hobbylegetøj til børn

Du elsker at finde på nye ting, være kreativ og skabe. Når du ser noget du kan lide, tænker du dig frem til måder du kan forbedre eller skabe din egen version. Du er en Cool Maker! Med de kreative sæt fra Cool Maker har du alt du behøver for at skabe uendeligt mange design og varianter. Lær færdigheder som at sy, bage, style hår og lægge make-up ved hjælp af Cool Maker hobbysæt. Ved hjælp af instruktioner, tilbehør og din egen kreativitet kan du lave fantastiske kreationer.

Vores pris: 135,-
På lager
SKU
07233-35
   

Med Cool Maker Popstyle Bracelet Maker DIY kan børnene være kreative og lave 10 unikke armbånd i flere forskellige farver. Denne pakken indeholder en sjov Bracelet Maker som kan tråde tråde rundt, placere perlerne der hvor man ønsker dem og siden trykker knappen på toppen ned for at løsne trådene. På et øjeblik er armbåndet klart til brug.

Hobbysættet indeholder tilstrækkelig med udstyr til at lave 10 armbånd. Smykkesæt er en fin aktivitet børn kan gøre sammen med venner og familie, eller sidde alene og hygge sig med. Armbåndene er fine til at bruge til hverdags og fest, og udgør flotte, personlige gaver. 

Indeholder:

  • Bracelet Maker
  • Smykkeperler
  • Elastisk tråd
  • Klistermærker

Detaljer:

  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model6067289
EAN778988248829
MærkeCool Maker
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.