Dantoy lastbil - 20 cm

Dantoy - farverigt og trygt legetøj i plastik

Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovative, farverigt og trygt legetøj i platisk. Plastiklegetøjet fra Dantoy er af meget solid kvalitet, som gør det til et godt valg også for børnehaver, skoler og andre institutioner. Dantoy plastiklegetøj er i tillæg svanemærket. Fra Dantoy finder du legetøj i plastik til sandkassen, strandlegetøj, køkkenlegetøj, biler og køretøjer i plastik, børnehavesæt og udendørslegetøj som vipper, kælke, tillebører og meget mere.

Dantoy har gennem sin "I'm Green"-bioplast serie, skabt nyt økologisk legetøj i friske og behagelige farver, der er skånsomme overfor natur og miljø.

Vores pris: 58,-
På lager
SKU
3853
   

Denne 20 cm lange lastbil fra Dantoy er lavet af solidt, recirkuleret plast, og passer perfekt til leg i sandkassen. En klassisk lastbil der kan bruges til sjov leg, både inde og ude. Den er perfekt til kreativ leg i sandkassen. Lad sandkassen være din egen byggeplads, og brug lastbilen til at fragte materialer og hjælpe til på din byggeplads. Ladet er stort og kan fragte både sand, vand og andre materialer. Bilen er ca. 20 cm lang, og opmuntrer til kreativ leg.

Indeholder:

  • 1 Dantoy lastbil

Detaljer:

  • Mål: 20 cm
  • Kan vaskes i opvaskmaskine
  • Svanemærket
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemærket, og det betyder at legetøjet er fri for ftalater, parfume, BPA og hormonforstyrrende stoffer. Svanemærket stiller også høje krav til sikkerhed, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produceret innovativt, farverigt og trygt legetøj i solid plast fra sin fabrik i Danmark. Alle produkter er godkendt til kontakt med madvarer og tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Model2215
EAN5701217022155
MærkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.