Dickie Toys Construction Playset - anlægsplads med maskiner og kran - lys og lyd

Lowest price at PriceRunner

Dickie Toys biler, udrykningskøretøj og anlægsmaskiner

De enkle og sjove modeller til de mindste, de små kopier af anlægsmaskiner og udrykningskøretøj som opmuntrer til rollespil til de lidt større børn, og de mere kompliserede køretøj med flere dele og funktioner til de ældste. Enten man er på jagt efter en enkel bil, en mekanisk model eller mere tekniske køretøj, har Dickie Toys land erfaring med at inspirere børn til leg med biler og køretøj. Dickie Toys har et omfattende udvalg, med alle slags temaer at vælge imellem, som vokser med barnet gennem deres forskellige stadier af udvikling.

Vores pris: 411,-
Få tilbage på lager
SKU
09195-50
   

På denne byggeplads sker der altid noget! For en lille anlægsarbejder vil dette legesæt fra Dickie Toys give uendelige muligheder og nye opdagelser. Sving cementkuglen med kranen for at knuse en gammel bygning, last kul og jord på bulldoseren og kør anlægsmaskiner ned af den sjove rampe.

Er det et nyt shoppingcenter som skal bygges? Uanset er arbejdet stort og der er behov for en ny byggeleder og anlægsansvarlig. Kan du klare arbejdet? I dette sjove legesæt får du en kran, bilrampe, elevator og meget mere! Der medfølger også 4 anlægsmaskiner.

Kranen kan roteres 360 grader og den har lys og lyd. Ingenting kan stå i vejen nu. Legesætter er over 50 cm i højden og der medfølger et sejt underlag med anlægsmotiver, som skaber en troværdig og realistisk scene for dit barn.

Indeholder:

  • Dickie Toys Anlægsplads
  • 1 anlægsrampe
  • 4 anlægsbiler
  • 1 underlag med motiv

Detaljer:

  • Mål æske: 76 x 12,5 x 42 (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AA batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model203729010
EAN4006333029530
MærkeDickie Toys
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.