Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Black Deals slutter om:

Disney Cars 3 puslespil i træ - 25 brikker - McQueen og Storm

-20%
Lowest price at PriceRunner

Disney Cars

I en verden fuld af biler, køretøjer, racerkøring, billøb og bilaction finder vi Lynet McQueen og hans venner. Med udgangspunkt i det store Piston Cup-billøb har filmene og karakterene underholdt børn (og voksne) i mere end 10 år. Genskab scener og øjeblik fra filmene med biler, legesæt, køretøjer, figursæt og meget mere, med Lynet McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Stoem, Luigi, Salle Carrera, Doc Huden, Sheriff, Rusty og Dusty og alle de andre som du kender fra filmene og serien Disney Cars.

Kampanjepris 71,20 Før pris: 89,-
20%
Du sparer: 17,80
På lager
SKU
11286
   

Lad de yngste lægge dette flotte træpuslespil med Disney Cars 3 motiv! Puslespillet i træ fra Kärnan har et motiv af Lynet McQueen og Jackson Storm, som børn kender fra den populære film Disney Biler 3. Puslespillet består af 25 brikker, og kommer i en smart æske med hank.

Indeholder:

  • Disney Cars 3 træpuslespil

Detaljer:

  • Antal brikker: 25
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model522023
EAN7317445220232
MærkeDisney Cars
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.