Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Disney Cars Florida 500 Racing Garage - parkeringsanlæg med Jackson Storm bil

Lowest price at PriceRunner

Disney Cars

I en verden fuld af biler, køretøjer, racerkøring, billøb og bilaction finder vi Lynet McQueen og hans venner. Med udgangspunkt i det store Piston Cup-billøb har filmene og karakterene underholdt børn (og voksne) i mere end 10 år. Genskab scener og øjeblik fra filmene med biler, legesæt, køretøjer, figursæt og meget mere, med Lynet McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Stoem, Luigi, Salle Carrera, Doc Huden, Sheriff, Rusty og Dusty og alle de andre som du kender fra filmene og serien Disney Cars.

Vores pris: 258,-
Udsolgt
SKU
06195-149

Dette seje parkeringsanlæg fra Disney Cars kommer med en Die-cast Jackson Storm bil i skalaen 1:55. Underholdningen kan begynde med det samme! Du kan bruge elevatoren i anlægget til at komme op i anden etage, og når du skal ned igen kan du bruge udkøringsrampen. Dette legesæt oser af ræs og konkurrance.

Parkeringsanlægget kan sættes sammen med andre Die-cast biler (sælge separat), så find frem din bilsamling og lav dine helt egne ældevilde racer-eventyr og ferestillinger! Parker bilerne for service og tag plads på sejrspodiet efter at du har vundet et ræs. Mulighederne er mange og det er bare kreativiteten og fantasien som kan stoppe dig!

Indeholder:

  • Florida 500 Racing Parkeringsanlæg
  • 1 Jackson Storm Die-cast bil

Detaljer:

  • Mål: 33 x 10,2 x 30 cm (LxBxH)
  • Passer til andre Die-cast legetøjsbiler
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Der medfølger 1 Die-cast bil, andre biler sælges separat

Produktdetaljer
ModelFWL70
EAN0887961677669
MærkeDisney Cars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.