Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Disney Cars Rollin' Raceway bilbane - udskydningsbane med Lynet McQueen Mini Racer bil

Lowest price at PriceRunner

Disney Cars

I en verden fuld af biler, køretøjer, racerkøring, billøb og bilaction finder vi Lynet McQueen og hans venner. Med udgangspunkt i det store Piston Cup-billøb har filmene og karakterene underholdt børn (og voksne) i mere end 10 år. Genskab scener og øjeblik fra filmene med biler, legesæt, køretøjer, figursæt og meget mere, med Lynet McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Stoem, Luigi, Salle Carrera, Doc Huden, Sheriff, Rusty og Dusty og alle de andre som du kender fra filmene og serien Disney Cars.

Medlemspris 255,50 30%
Vores pris: 365,-
Få tilbage på lager
SKU
05205-51
   

Disney Cars Rollin' Raceway bilbane er en sjov udskydningsbane til dine Mini Racer biler! Sæt bilerne i superhastighedskasteren og affyr. Indstil udskydningsrampen i vinklen du ønsker og prøv at slå racerforhindringerne ned på din vej. Hvis du rammer målene nok gange, kommer der til sidst en rampe ned og du kan nu prøve at skyde bilerne ud sådan at de kan køre op af rampen til Piston-pokalen!

Denne udskydningsbane til biler minder måske om det gode gamle ping-pong spil. Det er meget ens, men her skyder du med biler i stedet for bolde. Kan du få Lynet McQueen (inkluderet, andre bilder købes separat) gennem hele banen?

Indeholder:

  • Disney Cars Rollin' Raceway bilbane
  • Lynet McQueen Mini Racer bil

Detaljer:

  • Mål: 62 cm lang
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Der medfølger kun en legetøjsbil i legesættet!

Produktdetaljer
ModelFPR05
EAN887961614985
MærkeDisney Cars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.