Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Disney Cars Ultimate Launcher - 8-bane racersæt med Lynet McQueen-bil

Lowest price at PriceRunner

Disney Cars

I en verden fuld af biler, køretøjer, racerkøring, billøb og bilaction finder vi Lynet McQueen og hans venner. Med udgangspunkt i det store Piston Cup-billøb har filmene og karakterene underholdt børn (og voksne) i mere end 10 år. Genskab scener og øjeblik fra filmene med biler, legesæt, køretøjer, figursæt og meget mere, med Lynet McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Stoem, Luigi, Salle Carrera, Doc Huden, Sheriff, Rusty og Dusty og alle de andre som du kender fra filmene og serien Disney Cars.

Vores pris: 281,-
Udsolgt
SKU
05205-53

Denne Ultimate Launcher affyringsrampe fra Disney Cars har 8 baner og kommer med en låsemekanisme og håndtag til transport.

Åben ramperne og tryk på startknapperne. Wow, se bilerne suse forbi i høj hastighed! Legesættet er inspireret af Disney Cars univers og racerbilen Lightning McQueen er inkluderet i sættet. Nyd stor Disney Pixar Cars racerspænding på dette enorme racersæt. Placer dine yndlingsracere sammen med Lightning i startposition (andre biler sælges separat) og sæt dem i gang. Brug rampen, der fører op til udstillingsdækket, og vis den vindende bil. Dette er et sjovt legesæt, der opmuntrer små racerløbere til fantasifuld leg og spændende eventyr. Ved slutningen af løbsdagen kan sættet nemt foldes sammen og lukkes for nem transport og opbevaring.

Indeholder:

  • Affyringsrampe med 8 felter og håndtag
  • Lynet McQueen bil

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 x 21 x 10 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

BEMÆRK: Det er kun Lynet McQueen, der medfølger i legesættet, andre 1:55 biler sælges separat

Produktdetaljer
ModelFLK12
EAN887961560008
MærkeDisney Cars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.