Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
Se årets Black Deals her! Se årets Black Deals her!

Disney Frozen kostume - Elsa classic kjole med kappe - 3-4 år - 104 cm

-20%
Lowest price at PriceRunner

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Kampanjepris 176,80 Før pris: 221,-
20%
Du sparer: 44,20
Udsolgt
SKU
06195-66

Slip Elsa's hemmelige kræfter løs fra Disney Frozen! Tag denne isblå og lilla kjole på med flotte detaljer og se kongelig ud, mens du spankulerer hen over gulvet. Træd ind i rollen som den smukke dronning af Arendelle og shine i dine omgivelser med Elsas kjole. Men pas på du ikke skaber evig vinter!

Kjolen har et flot print foran med glitrende detaljer og mønster, samt lange, glitrende ærmer. Der er også en flot kappe på kjolen i gennemsigtigt tyl. Perfekt til en Frozen-fan!

Indeholder:

  • Disney Frozen 2 Elsa Classic kjole med kappe

Detaljer:

  • Størrelse: small - 104 cm
  • Alder: 3-4 år
  • Materiale: 100% polyester

BEMÆRK: sko medfølger ikke

Produktdetaljer
Model300284-S
EAN883028360376
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.