Educa Disney Frozen Puslespil 2 x 48 brikker - Elsa, Anna, Olaf, Kristoffer og Sven

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven

Disney Frozen har været en af Disneys største succeser gennem tiderne. I kongerige Arendelle møder du Elsa, Anna, Kristoff, Olaf og Sven, og de tager dig med på fantastiske og spændende eventyr blandt magiske kræfter, is og sne. Med Disney Frozen dukker, figurer, legesæt, udklædning, skoleting og kreative sæt kan du drømme dig tilbage til fantastiske scener og øjeblik fra filmene.

Vores pris: 114,-
Udsolgt
SKU
02225-27

Educa puslespil for nybegyndere, lader dig lave puslespil med kendte karakterer fra Disney Frozen og få to flotte puslespil.

Hvert puslespil har 48 brikker og måler 28 x 20 cm, når de er færdige. Puslespil er populært og en altopslugende hobby. Med Educa kan du lægge store eller små puslespil. Sværhedsgraden varierer fra nogle få til mange tusinde puslespilsbrikker. Puslespil er derfor en aktivitet, der passer til både store og små.

Puslespil er underholdende og lærerige og kan lægges alene eller sammen med familie og venner. For de allermindste kan puslespil være en god måde, at træne finmotorik og øje-hånd koordination.

Indeholder:

  • Educa Puslespil - 2 x 48 brikker - Disney Frozen

Detaljer:

  • Motiv: Disney Frozen
  • Mål færdig puslet: 28 x 20 cm (HxL)
  • Antal brikker: 2 x 48
  • Sværhedsgrad: let/medium
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Model16852
EAN8412668168527
MærkeDisney Frozen
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.