Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Fisher Price lægesæt - 7 dele

Lowest price at PriceRunner

Fisher Price babylegetøj, Laugh and Learn og interaktive bamser

Børn lærer bedst gennem leg, og leg er utrolig vigtigt for børns udvikling. Legetøjet fra Fisher-Price sender barnet ind i en verden af kreativ leg med lærelegetøj til babyer, småbørn og lidt ældre børn. Legetøjet fra Fisher-Price bidrager til barnets udvikling af finmotorik og grovmotorik, det lærer genkendelse af farver og forme, og får udfordret sin forståelse af årsag-virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn og førskolebørn, følger Fisher-price barnets vækst og ændrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-legetøj fra Fisher-Price møder børn på deres niveau, og ved hjælp af legetøj med roligt musik, billeder som bevæger sig, aktivitetstæpper tilpasset nyfødte og enkle legetøj som reagerer på barnets bevægelse, stimuleres barnets færdigheder. Fisher-Price Newborn babylegetøj passer til børn fra de er nyfødt til de er ca. 3 mdr.

Babyens første er fuld af mindeværdige milepæle, og du vil sansynligvis støde på lige så mange mindeværdige oplevelser, hvor du har brug for en hjælpende hånd. Fisher-Price Infant er legetøj specielt udviklet og tilpasset den enorme udvikling barnet går igennem fra de er ca. 3 mdr. og til de fylde 1 år. Fisher-Price babylegetøj til spædbarn er nyskabende babyudstyr, som varetager babyens sikkerhed og komfort, og giver dig tryghed, fordi du har valgt legetøj specielt designet til babyer og små børn.

Fisher-Price Toddler er legetøj til små børn fra 12 mdr. til barnet er ca. 3 år. Småbørnslegetøjet fra Fisher-Price lader dig opleve og skabe et miljø for læring og udvikling for barnet, samtidig som at I kan tilbringe værdifuld tid sammen. Fisher-Price deler legetøjet i tre aldersgrupper.

Vores pris: 154,-
Udsolgt
SKU
24262

Er der en læge til stede? Med dette lægesæt fra Fisher Price kan børn hoppe direkte ind i rollen som doktor og hjælpe patienter. Når det er på tide at tage sig af dem som er lidt syge, enten det er bamser, venner eller måske mor og far, er det bare at tage doktortasken frem og starte undersøgelsen. Måske der bare behøves et plaster eller to?

Barnet kan lytte til patientens hjerte med stetoskopet, eller tjekke temperaturen med termometeret. Tryk på knappen for at gå fra "syg" til "rask". Tag et lille kig ind i øret eller pump blodtryksmåleren for at se måleren spinne. Tag plasteret frem for at dække såret til, og måske har patienten brug for et lille stik med legesprøjten?

Det at gå til lægen kan være skræmmende og forvirrende for børn, og med dette doktorsæt kan børn lege forskellige scener og lære at det at gå til lægen ikke er farligt, men sjovt og vigtigt. Med dette legesæt kan barnet lære om samarbejde når de opdager underholdningen ved at bytte med at være læge og patient. Hele sættet kommer i en flot taske, så man får alt udstyret med sig når man skal besøge patienterne. 

Indeholder: 

  • Stetoskop
  • Otoskop
  • Plaster
  • Sprøjte
  • Temperaturmåler
  • Blodtrykspumpe
  • Lægetaske

Detaljer:

  • Antal dele: 7
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelDVH14
EAN887961369373
MærkeFisher-Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.