Fur Fluffs interaktiv hvalp - blød bamse med 100+ lyde og reaktioner - 18 cm

Lowest price at PriceRunner

Vores pris: 258,-
På lager
SKU
06226-123
   

Den interaktive Fur Fluffs hvalp forvandler sig fra en blød pelstot til et supersødt kæledyr med over 100 spændende lyde og reaktioner.

Gemt inde i en blød lilla prik er Pupper-Fluff. Leg med dit generte Fur Fluffs-legetøj for at opmuntre hende til at komme ud af sit skjul og vinde hendes tillid. Du kan klappe, rulle, ryste, kaste og vende hende på hovedet - når din lille tot føles mere afslappet, afslører hun sine ører. Fortsæt med at lege, og hendes øjne vil også springe ud. Når Pupper-Fluff stoler fuldt ud på dig, vil du høre festsangen, og hun vil forvandle sig fra en tot til et kæledyr. Mens du leger, låser du op for Pupper-Fluffs søde personlighed. Med så mange lydeffekter og reaktioner ved du aldrig, hvilken bedårende respons du får. Denne lille tot elsker af spise, rulle, putte sig, danske, synge og meget mere. 

  • FurFluffs interaktiv hvalp 
  • Med 100+ lyde og reaktioner
  • Kan forvandle sig fra tot til kæledyr

Der er så mange måder at lege på i både tot- og kæledyrstilstand. Hun kurrer når hun er et kæledyr, fniser og vrikker når du kilder hende, og bliver svimmel hvis hun blir rystet. Kast din nye ven op i luften eller drej hende oppefra og ned for at se hendes salto. I tot-tilstand kan du give hende mad og skræmme hendes hikke væk, spille et spil og mere til. Du kan til og med holde en dansefest med Fur Fluffs. Sving dit kæledyr til venstre og højre for at spille musik og berør Pupper-Fluffs hoved for at høre hende synge. Ryst, kast og sving dit kæledyr for endnu flere musiklyde, med en sød høj tone. Når som helst kan du forvandle dit Fur Fluffs kæledyr tilbage til en tot, eller ændre fra tot til kæledyr igen og igen. Fur Fluffs-legetøj er perfekt til at lege lade-som-om-leg og er flotte gaver til enhver anledning til børn fra 5 år og opefter. Hver Fur Fluffs måler omtrent 18 cm i diameter. Opdag den sødeste overraskelse med Fur Fluffs. 

Indeholder:

  • Fur Fluffs interaktiv hvalp
  • Instruktionsark

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 cm
  • Batteribehov: 3 x AA (inkluderet)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Model6065306
EAN778988346860
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.