Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Lama - interaktivt kæledyr med lyd og bevægelse

Lowest price at PriceRunner

FurReal interaktive krammedyr og bamser med bevægelser, lyde og lys

FurReal interaktive bamser fra Hasbo er altid populære. Nu kan du opdage en fantastisk verden af interaktive bamser som næsten opleves som at have et ægte kæledyr. Bamserne fra FurReal Friends har funktioner, detaljer, lyde og bevægelser præcis som et ægte dyr. Børn elsker rollespil, og specielt rollespil med dyr. Lad dem opdage FurReals magiske verden, og måske finder de sig et nyt kæledyr og bedsteven blandt de utallige medlemmer af FurReals-kæledyrsfamilie. FurReal er en serie med interaktive dyr fra Hasbro, som er af kvalitet og inspirerer til en masse interaktiv leg for børn.

Vores pris: 236,-
Vær hurtig! Kun 1 tilbage på lager
SKU
03205-21
   

Dyrepassere søges! Walkalots Big Wags Trend Pet Lama er en sød lama som elsker at gå tur. Giv hende snoren på, og skub hende fremad, så vil du se hendes hoved, krop og hale bevæge sig. Hun laver også sjove, magiske lama-lyde.

FurReal Walkalots kæledyr har et koblingssystem i to dele. Det medfølgende bånd kan bruges til at gå tur med dit kæledyr alene, men det kan også kobles til et ellet to Walkalots Lil Wags kæledyr. Gå tur med dit yndlingskæledyr eller hele flokken, det er op til dig. Big Wags Trend Pet Lame er klar til nye eventyr og du kan komme med!

Indeholder:

  • 1 FurReal Walkalots Big Wags Trend Pet Lama
  • 1 bånd med håndtag
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x 1,5V A76-batterier (demobatterier inkluderet)
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModelE8728
EAN5010993646357
MærkeFurReal
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.