Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Gelli Baff 300 g - grøn gele til badekaret

Vores pris: 76,-
På lager
SKU
18385
   

Denne pakke med grøn Gelli Baff ændrer badevandet fra almindeligt vand til farverigt og sjovt gele. Efter brug skiftes geleen tilbage til normalt vand, så det let løber ned i afløbet. Det efterlader ikke pletter, indeholder ingen farlige stoffer og der er nemt at rengøre efter brug.

Fyld badekarret med ca. 3 cm vand før Gelli Baff pulveret drysses jævnt, mens det røres ud i vandet. I løbet af få minutter bliver det flydende vand til blødt og sjovt gele. Juster med mere vand. Efter brug drysses opløsningspulveret jævn og røres rundt i geleen. Efter et par minutter er det igen blevet til vand, og kan tømmes i afløbet.

Pakken indeholder 300 g Gelli Baff-pulver, tilsvarende 1 bad med 40 liter vand. Gelli'en er testet for allergener, er pletfri, og let at gøre rent efter brug. Geleen er certificeret biologisk nedbrydeligt.

Indeholder:

  • 300 g Gelli Baff-pulver
  • Pakke med opløsningspulver

Detaljer:

  • Farve: grøn
  • Alder: fra 3 år

 

Produktdetaljer
Model5002
EAN813974020024
MærkeSlime Baff
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.