Hape byggeklodser i træ med puttekasse

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 252,-
På lager
SKU
05195-260
   

De solide og farverige byggeklodser fra Hape vil garanteret skabe glæde hos den lille byggeentusiast. Klodserne er i træ og kommer i forskellige former, som giver inspiration og timesvis med leg og underholdning. Barnet kan få mulighed til at lære former og farver at kende, samt træne finmotorikken og øje-hånd koordination imens det bruger kreativiteten til at bygge flotte konstruktioner.

Byggeklodserne kommer i en praktisk opbevaringsboks med hank, til enkel transport og låget har udskæringer, så barnet kan træne sine logiske egenskaber imens det putter klodserne i de rigtige huller.

Indeholder:

  • 101 Hape byggeklodser
  • 1 opbevaringsboks med låg med udskæringer

Detaljer:

  • Mål æske: ca. 22 x 14 x 27 cm (LxDxH)
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr.
Produktdetaljer
ModelE8247
EAN6943478018525
MærkeHape
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.