Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Hape Puttekasse i træ - puttelegetøj med klodser som laver lyd

Lowest price at PriceRunner

Hape - pedagogisk legetøj i træ til børn

Gennem sit legetøj i træ ønsker Hape at opmuntre børn til kreativ leg. Hape trælegetøj bidrager til at udvikle børns fantasi, kreativitet, sociale færdigheder, fysiske færdigheder, finmotorik, problemløsning og selvopdagelse. Hape legetøj i træ vokser med barnet, og tilbyder legetøj som passer fra baby, til små børn, til førskoelbørn og til skolebørn. Hape trælegetøj er produceret i bærekraftige materialer, og gennemgår strenge sikkerheds- og kvalitetskontroller.

Vores pris: 147,-
På lager
SKU
14343
   

Perlefyldte klodser tilføjer en ny dimension til denne farverige puttekasse i træ fra Hape. Lad barnet udforske former og lyde ved hjælp af klodserne, og prøv at finde den rigtige klods til det rigtige hul. Med 6 klodser og en sekskantet puttekasse.

Puttelegetøj er det perfekte værktøj til læring af former, motorik og logik. Med dette legetøj kan barnet træne sine sanser og årsag-virkning, og lære sig form- og farvegenkendelse.

Indeholder:

  • 1 Hape Puttekasse
  • 6 former

Detaljer:

  • Mål produkt: ca. 15 x 12 x 17 cm (LxBxH)
  • Mål æske: 26 x 14 x 18 cm (LxBxH)
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 12 mdr. 
Produktdetaljer
ModelE0407
EAN6943478002548
MærkeHape
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.