Harry Potter - Hermione Granger dukke - 33 cm

Lowest price at PriceRunner

Harry Potter - en verden af heksekunster og troldmandskab

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 213,-
Få tilbage på lager
SKU
05195-191
   

Denne filminspirerede dukke, af Harry Potters veninde Hermione Granger, tager dig tilbage til Hogwarts og spændende eventyr. Unge Harry Potter-fans kan genopleve deres yndlingsøjeblikke eller skabe helt nye eventyr med disse unikke og genkendelige dukker. Dukken kommer med skoleuniform og den karakteristiske kappe. Hermione Granger-figuren har også en tryllestav.

Dukken kan placeres i utallige stillinger på grund af de 11 bevægelige led i nakke, skuldre, hofter, knæ, albuer og håndled. På grund af de justerbare led er det nemt at stille dukken i forskellige positioner, når du genskaber dine yndlingsscener fra de berømte Harry Potter-film.

Indeholder:

  • Hermione Granger-dukke
  • Tøjsæt med skoleuniform og kappe
  • Tryllestav

Detaljer:

  • Mål dukke: 33 cm (H)
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModelFYM51
EAN887961707137
MærkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.