Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Harry Potter Light Painting Wand - tegn i luften med Harry's tryllestav med lys og app - 36 cm

Lowest price at PriceRunner

Harry Potter legetøj, figurer, byggesæt, kostumer og tilbehør

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 261,-
Udsolgt
SKU
07195-40

Tegn formler i luften med din egen Harry Potter tryllestav med LED-lys, og se magien i Light Painting-appen.

Genskab dine yndlingsscener fra J.K. Rowling's magiske Harry Potter verden, med Harry Potter's Light Painting tryllestav. Ved hjælp af gratisappen og Led-lyset i spidsen, kan du tegne og genskabe ikoniske scener fra Harry Potter filmene. Lav din egen digitale kunst eller tegn de såkaldte Patronus Charms.

Tænd lyset med den skjulte knap på håndtaget af staven, og genskab dramatiske tryllestav-kampe eller skriv dit eget navn i luften. Nu kan magien starte! På den tilhørende app Light Painting (gratis), kan du skabe fantastiske tegninger i den blå luft. Brug appen til at filme dig selv eller andre troldmænd og hekse i aktion - og beundre de ekstraordinære billeder. Tryllestaven er en tro kopi af den originale tryllestav, der er brugt under indspilningerne af Harry Potter filmene. Tryllestaven er også håndmalet for at skabe et så realistisk udseende som muligt. Find din indre troldmand eller heks frem, og slip magien løs!

Indeholder:

  • Harrys Light Painting Tryllestav
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Mål: ca. 36 x 2 x 2 cm
  • Bruges med Light Painting app (gratis)
  • Batteribehov: 3 x LR41-batterier (inkluderet)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModelWW-1024
EAN5055394010482
MærkeHarry Potter
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.