Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hot Wheels Action Spiral Speed Crash bilbane legesæt med motoriseret booster

Hot Wheel legetøjsbiler, bilbaner og garager - tager du udfordringen?

Legetøjsbiler, stuntbiler, bilbaner og garager fra Hot Wheels med en række spændende funktioner, forskellige detalljer, biler med næsten magiske evner og meget mere - tag det fartfyldte eventyr med ind på børneværelset. Bilerne fra Hot Wheels kommer i alle farver, størrelser og med forskellige funktioner som gør legen endnu mere spændende. Tag i brug det enorme udvalg af biler, baner, garager, legesæt og tilbehør, og inviter venner og familie på spændende leg. Tager du udfordringen?

Vores pris: 597,-
Udsolgt
SKU
09236-50

Hot Wheels Action Sprial Speed Crash bilbanesættet leverer stor spænding med en 73 cm høj bane, tre kollisionszoner og motoriseret booster, der holder bilerne i gang. Lad børnene køre Hot Wheels-køretøjet op til boosteren, og se det hele tiden falde ned ad spiralen. For at øge udfordringen kan flere biler tilføjes, indtil en uundgåelig udslettelse i en af kollisionzonerne.

Op til 6 biler kan opbevares i toppen af batterikassen og boosteren (andre biler sælges separat).En super fed gave til børn fra 5 år og opefter, der elsker biler, fart og spænding, og synes styrt og brag med deres Hot Wheels-biler er sjovt.

Indeholder:

  • Hot Wheels bilbane
  • Hot Wheels metalbil

Detaljer:

  • Mål bane: 73 cm (H)
  • Målestok bil: 1:64 skala
  • Batteribehov: 4 x D-batterier (ikke inkluderet)
  • Alder: fra 5 år

BEMÆRK: Bilbanen kan kombineres med andre Hot Wheels bilbanedele. Den leveres kun med én bil, farverne kan afvige fra billederne. Andre biler i skala 1:64 kan købes separat

Produktdetaljer
ModelHGV67
EAN194735058310
MærkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.