Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Hot Wheels Stunt and Go Semitrailer - bilbane med plads til 18 biler - 1 bil inkluderet

Hot Wheel legetøjsbiler, bilbaner og garager - tager du udfordringen?

Legetøjsbiler, stuntbiler, bilbaner og garager fra Hot Wheels med en række spændende funktioner, forskellige detalljer, biler med næsten magiske evner og meget mere - tag det fartfyldte eventyr med ind på børneværelset. Bilerne fra Hot Wheels kommer i alle farver, størrelser og med forskellige funktioner som gør legen endnu mere spændende. Tag i brug det enorme udvalg af biler, baner, garager, legesæt og tilbehør, og inviter venner og familie på spændende leg. Tager du udfordringen?

Vores pris: 263,-
Medlemspris 148,-
På lager
SKU
08195-08
   

Hot Wheels Stunt and Go Semitrailer med plads til 18 biler kan laves om til en bilbane med loop og udskydningsrampe. 1 Hot Wheels metalbil inkluderet.

Denne fantastiske bilbane med loop fra Hot Wheels, har plads til hele 18 Hot Wheels metalbiler. Ikke nok med det, dette er den første, nogensinde, semitrailer med loop og udskydningsrampe.

Sæt loopet sammen og sæt boosteren ud, træk derefter førehuset ud fra den store lastbil for at få et stort hop frem. Sæt bilen i boosteren og tryk knappen ned for at se bilerne suse gennem loopet, før den flyver fra rampen og lander på den anden side. Super sjovt. Anhængeren har plads til op til 18 biler, på samme tid, og der er 1 bil inkluderet i legesættet. Når bilerne er færdig med at hoppe, kan de nemt pakkes sammen igen og lastbilen kan køre videre til næste stop.

Indeholder:

  • Hot Wheels Stunt and Go semitrailer - med loop
  • 1 Hot Wheels bil 

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModelGCK38
EAN887961729085
MærkeHot Wheels
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.