Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Intex Auto Pool Cleaner - automatisk bundrenser til bassiner

Intex bassiner, bassintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 785,-
På lager
SKU
22510
   

Når du har andre ting at gøre end at rengøre dit bassin, er denne automatiske bundrenser fra Intex perfekt til dig. Intex Auto Pool Cleaner er en smart bassinrenser, der rengøre bassinets bund på en effektiv og nem måde, hvor hele bunden bliver suget ren for snavs. Renseren passer til alle bassiner med en 38 mm slangetilkobling og portventil. En filterpumpe med en kapacitet mellem 6056 og 13 248 liter i timen er nødvendig for god ydeevne. Hvis bundrenseren rammer bassinvæggen, skifter den automatisk retning. Dette gør også at den passer specielt godt til rektangulære eller kvadratiske bassiner. Lad den automatiske bundrenser gøre rengøringsarbejdet for dig!

  • Selvkørende - skifter automatisk retning ved forhindringer
  • Kræver en filterpumpe med kapacitet på 6056 - 13 248 liter/t
  • Til Intex havebassiner med en 38 mm slangetilkobling

Indeholder:

  • Intex automatisk bassinrenser

Detaljer: 

  • Mål: 60 x 34 x 31 cm

BEMÆRK: Denne bassinrenser fungerer bedst i rektangulære eller kvadratiske bassiner. Skal bruges med en filterpumpe (sælges separat)

Produktdetaljer
Model28001
EAN6941057403908
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.