Intex Auto Pool Cleaner - automatisk bundrenser til pools

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 785,-
Udsolgt
SKU
22510

Når du har andre ting at gøre end at rengøre din pool, er denne automatiske bundrenser fra Intex perfekt til dig. Intex Auto Pool Cleaner er en smart poolrenser, der rengøre poolens bund på en effektiv og nem måde, hvor hele bunden bliver suget ren for snavs. Renseren passer til alle pools med en 38 mm slangetilkobling og portventil. En filterpumpe med en kapacitet mellem 6056 og 13 248 liter i timen er nødvendig for god ydeevne. Hvis bundrenseren rammer poolvæggen, skifter den automatisk retning. Dette gør også at den passer specielt godt til rektangulære eller kvadratiske pools. Lad den automatiske bundrenser gøre rengøringsarbejdet for dig!

  • Selvkørende - skifter automatisk retning ved forhindringer
  • Kræver en filterpumpe med kapacitet på 6056 - 13 248 liter/t
  • Til Intex havepools med en 38 mm slangetilkobling

Indeholder:

  • Intex automatisk poolrenser

Detaljer: 

  • Mål: 60 x 34 x 31 cm

BEMÆRK: Denne poolrenser fungerer bedst i rektangulære eller kvadratiske pools. Skal bruges med en filterpumpe (sælges separat)

Produktdetaljer
Model28001
EAN6941057403908
MærkeIntex
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.